Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TURVALLINEN RAKENTAMISTAPA

Mökit rakennetaan Raahen tehtaalla valmiin teräsperustuksen päälle. Patenttisuojattu teräsrakenteinen alapohjaperustus Alapohjaperustus™ valmistetaan kantavista Ruukin teräspoimulevyistä. Rakenne on homehtumaton ja allergiavapaa.

Hinnat sisältävät asennuksen tasaiselle alustalle, kuten murskeelle, soralle, asfaltille tai nurmikolle. Asiakkaalle ei siten jää huolta perustusten rakentamisesta.

 

VAKIOTOIMITUS:

Seinät: Moderni Maler ART SPA 190mm -koivupaneeli mustana valkoisena tai värittömänä. Finnfoam 140mm, puurunko ja UTV 20x120. Lämpölasit, lämpöeristetty ulko-ovi. 

Katto: Valkoinen kuusipaneeli  ja Thermisoli konesaumattu EPS 200mm –kattoelementti. Vesikouru, syöksyputki ja räystäslistat.

Lattia: Tammiparketti, 100mm Finnfoam, teräsrakenteinen koko alalta kantava Alapohjaperustus™, joka verhoillaan asennuksen jälkeen antrasiitin värisellä 30x60 kuivapuristelaatalla.

Varusteet: Pistorasiat, LED-valot,  voima/valovirta pistoke ulkona jännitteen  syöttöä varten. Öljytäytteiset 800W lämpöpatterit. Poistoilmapuhallin ja tuloilmaventtiili.

 

 

 

 

 

Alapohjarakenne: