Heti Valmis on rakentamisen nykyaikaa.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Niinhän sitä sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pohjolan Tilaelementin innovatiivisen alapohjaelementin ja Heti Valmis -rakentamiskonseptin myötä tämä laskukaava vaatii päivitystä: Valmiiksi suunniteltu on oikeastaan jo valmiiksi tehty! Toimitamme kokonaiset rakennukset suoraan tehtaalta rakentamispaikalle asennettavaksi.

  Tehdasrakentamisen edelläkävijänä teemme rakennuttamisesta vaivattomampaa ja tuottavampaa!

  Toimi näin.

  Näytä paikka
  asennus
  Katso, kun nostamme moduulisi paikalleen
  Nauti!

  Minitalot ja loma-asunnot yhtenä moduulina suoraan tontille.

  Rakentamiskonsepti

  Heti Valmis -moduuli on syntynyt halusta keksiä ratkaisu perinteisiin rakentamisen ongelmiin: rakentamisen hitauteen, kalleuteen sekä rakenteista johtuviin allergia- ja kosteusongelmiin. Näiden ratkaisemisesta syntyikin ajatus, että ”betonista on päästävä eroon”.

  Yli 10 vuoden tuotekehityksen tavoitteena onkin ollut rakennusfysiikan ja sisäilman kannalta turvallinen ja allergiavapaa alapohja ilman betonia. Kantaviin teräspoimulevyihin ja PUR-vaahdotettuun kennorakenteeseen perustuva ja patentoitu HetiValmis -alapohjaelementti tuo rakentamisen nykyaikaan: täysin sisätiloihin, pienellä hiilijalanjäljellä sekä niin vaivattomaksi, että rakennus on asiakkaalle toimitettaessa heti valmis. 

  Kumppanuusstrategia

  Liiketoimintamme ja mallistomme ytimessä ovat asuntotuotantoa, majoitustoimintaa ja matkailu- sekä sijoitustoimintaa tekevät yritykset ja yksityishenkilöt.

  Toimintaamme ohjaa vahva halu auttaa rakennuttaja- ja sijoittaja-asiakkaitamme vaivattomampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan. Tähän on viimeisen vuoden aikana valmistauduttu mm. siirtymällä suurempiin, moderneihin tuotantotiloihin ja kehittämällä tuotantoa uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla. Yrityksemme johdolla on vahva kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta sekä kiinteistösijoittamisesta. 

  Keskeisimmät ratkaisumme ovat kovassa myötätuulessa olevat minikodit sekä yksittäisistä mökeistä koostuvat lomakylät. Lisäksi pystymme täydentämään asiakkaamme palvelutarjontaa erilaisissa yksilöllisissä tarpeissa monipuolisella mallistollamme. Loistavana esimerkkinä onnistuneesta yhteistyöstä on suunnittelukilpailunkin voittanut Tuusulan Lahelanpellon minikotialue.

  Muuttovalmiit moduulitalot

  Heti Valmis -konseptiin kuuluu nopea ja täsmällinen toimitus suoraan tontille, yhtenä kappaleena, nimensä mukaan muuttovalmiina jopa muutamassa tunnissa. Sinun asiakkaana tarvitsee vain katsoa, kun nostamme moduulisi paikalleen!

  Avaimet käteen jopa samana päivänä!

  Sisätiloissa uudella Limingan tehtaalla rakennettu  laadukasrakenteinen moduulitalo valmistuu nerokkaan alapohjaratkaisun ja linjastolla tapahtuvan uuden rakentamistavan vuoksi hyvin nopeasti. Pohjolan Tilaelementti Oy hoitaa kuljetukset ja asennuksen ja asennus valmistuu jopa muutamassa tunnissa. Hitaita betonivaluja ei vaadita, vaan rakentamispaikalle tarvitaan tasainen, routimaton alusta (esim. tiivistetty sorapatja) ja mallin talotekniikasta riippuen vesi-, viemäri- ja sähköliittymät mittapiirustusten mukaisille paikoille. Liitännät moduulirakennukseen tehdään asennusvaiheessa, käden käänteessä.

  Miksi valita Heti Valmis?
   Vaivatonta rakentamista

  Kattavasta mallistostamme löytyy rakennukset niin lomarakentamiseen kuin minikodeiksi. Rakennuttajana pääset vaikuttamaan rakennuksen ulkoasuun ja sisustukseen juuri kohteeseesi sopivaksi. Hyvän suunnittelun ja tehokkaan tuotantotavan ansiosta rakennukset toimitetaan kokonaisena ja muuttovalmiina suoraan rakentamispaikalle. Vakioitu tuotantotapamme varmistaa tasaisen ja laadukkaan tuotteen ja täsmällisen toimitusajan. Teemme prosessista kumppaneillemme mahdollisimman vaivatonta.

   Tuottavaa kumppanuutta

  Tehokas tuotantotapamme ja yhteinen suunnittelu kumppanin kanssa auttaa tarjoamaan viihtyisät majoitusratkaisut asiakkaillemme nopeasti ja laadukkaasti.

   Nerokas perustusratkaisu

  Heti Valmis -moduulit ovat täysin siirtokelpoisia ja sopeutuvat moneen käyttötarkoitukseen. Jäykän teräspoimurakenteisen alapohjan ansiosta rakennuksen voi tarvittaessa siirtää yhtä helposti ja yhtenä kappaleena uuteen paikkaan ja uuteen käyttöön.

   Ei mittavia maatöitä

  Hitaita betonivaluja ei vaadita. Vain routimaton, tasainen alusta ja tarvittavat liittymät. Rakennuslupakuvat (pl. asemakuva) ja mittapiirustukset tulevat meiltä. Asennusta varten nosturiauton tulee päästä n. 5 metrin päähän rakentamispaikasta ja avaimet saat käteen samana päivänä!

   Pieni hiilijalanjälki

  Alapohjaperustuksessa käytettävien materiaalien hiilijalanjälki on alle 50% samankokoiseen betoniperusteiseen rakennukseen verrattuna. Lisäksi moduulitalojen rakentaminen sisätiloissa tuotantolinjalla on materiaalitehokasta! Rakennuksen elinkaari on kestävä mm. siirtokelpoisuutensa ja eri käyttötarkoituksiin mukautuvuutensa ansiosta, vähentäen uuden rakentamisen tarvetta ja siihen liittyviä päästöjä.

   Tehokas tilankäyttö

  Modernin kompakteissa tilaratkaisuissa ei hukkaneliöitä ole. Tilasuunnittelun lähtökohtana ovat käytännölliset ja luovat tilaratkaisut, mistä muodostuu viihtyisä kokonaisuus. Kohtuullinen koko auttaa myös pitämään asumisen kustannukset kurissa ja käyttämään tilaa siihen, mikä on asukkaalle oikeasti tärkeää!

   Home- ja allergiavapaa

  Heti Valmis -alapohja on vettymätön, se ei sisällä kosteutta sitovia materiaaleja. Suunnittelussa tavoitteena onkin ollut sisäilman kannalta turvallinen rakennus. Myös muut materiaalit varastoidaan ja rakenteet valmistetaan tehtaallamme kuivissa sisätiloissa. Moduulitalomme sopivat siksi aivan kaikille asujille!

   Valmiiksi neuvoteltu rahoitus

  Olemme neuvotelleet rahoitusratkaisut valmiiksi sekä kuluttaja- että yritysasiakkaillemme!

  Lue lisää rahoitusvaihtoehdoistamme!

  Modernia majoitusta kestävällä pohjalla.

  Tämä on rakentamisen nykyaikaa: Heti Valmis.

  Ota yhteyttä, jos konseptimme ansiosta voisimme olla kohteesi rakentamiseen Sopivin kumppani!

  Ota yhteyttä.

  Onko sinulla kysyttävää rakentamiskonseptistamme? 

  Voit myös lähettää meille viestin oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.