Heti Valmis on rakentamisen nykyaikaa.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Niinhän sitä sanotaan, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Pohjolan Tilaelementin innovatiivisen alapohjaelementin ja Heti Valmis -rakentamiskonseptin myötä tämä laskukaava vaatii päivitystä: Valmiiksi suunniteltu on oikeastaan jo valmiiksi tehty! Toimitamme kokonaiset rakennukset suoraan tehtaalta rakentamispaikalle asennettavaksi.

  Tehdasrakentamisen edelläkävijänä teemme rakennuttamisesta vaivattomampaa ja tuottavampaa!

  Rakentamiskonseptimme.

  Heti Valmis -rakentamiskonsepti on syntynyt halusta keksiä ratkaisu perinteisiin rakentamisen ongelmiin: rakentamisen hitauteen, kalleuteen sekä rakenteista johtuviin allergia- ja kosteusongelmiin. Näiden ratkaisemisesta syntyikin ajatus, että ”betonista on päästävä eroon”.


  Yli 10 vuoden tuotekehityksen tavoitteena onkin ollut rakennusfysiikan ja sisäilman kannalta turvallinen ja allergiavapaa alapohja ilman betonia: 
  teräsperustus. Kantaviin teräspoimulevyihin ja PUR-vaahdotettuun kennorakenteeseen perustuva ja patentoitu HetiValmis -alapohjaelementti tuo rakentamisen nykyaikaan: täysin sisätiloihin, pienellä hiilijalanjäljellä sekä niin vaivattomaksi, että rakennus on asiakkaalle toimitettaessa heti valmis.

  Kuivissa sisätiloissa Limingan tehtaalla rakennetut laadukasrakenteiset moduulitalot valmistuvat HetiValmis -alapohjaratkaisun ja linjastolla tapahtuvan hallitun ja vakioidun rakentamistavan vuoksi hyvin nopeasti ja tasaisella laadulla. Rakentamisen tehdasprosessimme on auditoitu täyttävän laatu- ja viranomaisvaatimukset, josta on myönnetty FC-5:2014 varmennustodistus puurakenteisten elementtien rakentamisessa. Rakennus on linjastolla valmistuessaan perustusta ja vesikattoa myöten valmis.

  Pohjolan Tilaelementti Oy hoitaa kuljetukset ja asennuksen ja asennus valmistuu kohteen koosta riippuen jopa muutamassa tunnissa. Hitaita betonivaluja ei vaadita, vaan rakentamispaikalle riittää tasainen, routimaton alusta (esim. tiivistetty sorapatja + routaeristeet) ja mallin talotekniikasta riippuen vesi-, viemäri- ja sähköliittymät mittapiirustusten mukaisille paikoille. Ohjeet maarakentamiseen saa meiltä.

  Asiakkaamme.

  Liiketoimintamme ja mallistomme suunnittelun ytimessä ovat asuntotuotantoa, majoitustoimintaa ja matkailu- sekä sijoitustoimintaa tekevät yritykset ja yksityishenkilöt.

  Toimintaamme ohjaa vahva halu auttaa rakennuttaja- ja sijoittaja-asiakkaitamme vaivattomampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan. 

  Tähän on viimeisen kahden vuoden aikana vastattu mm. siirtymällä suurempiin, moderneihin tuotantotiloihin ja kehittämällä tuotantoa uusilla innovatiivisilla ratkaisuilla. Yrityksemme johdolla on vahva kokemus rakennus- ja kiinteistöalalta sekä kiinteistösijoittamisesta. 

  Loistavina esimerkkeinä onnistuneesta yhteistyöstä on kaksi kesällä 2021 toimittamaamme kohdetta: suunnittelukilpailunkin voittanut Tuusulan Lahelanpellon minikotialue sekä Camping Sysmän uudet lomamökit.

  Tuotteemme.

  Valmistamme Limingan tehtaallamme laadukkaita, lämpimiä, valmiiksi käyttötarkoitukseensa suunniteltuja rakennuksia pysyvään ja vapaa-ajan asumiseen yrityksille ja kuluttajille. 

  Keskeisimmät ratkaisumme ovat kovassa myötätuulessa olevat minikodit ja minikotialueet sekä yksittäisistä lomakodeista koostuvat lomakylät. Lisäksi pystymme täydentämään asiakkaamme palvelutarjontaa erilaisissa yksilöllisissä tarpeissa monipuolisella mallistollamme. 

  Mallistomme koostuu ympärivuotiseen käyttöön soveltuvista 14 m² – 60 m² kokoisista asuinrakennuksista. Olemme asiantuntijoiden kanssa kehittäneet ja päivittäneet asiakkaidemme tarpeet kattavaa mallistoamme ja niiden vakioratkaisuja niin pysyvään kuin vapaa-ajan asumiseen. Tuotesivuilla on mahdollista tutustua esimerkiksi keittiön sijoittelulla tai saunattoman/saunallisen mallin eri pohjaratkaisuihin. 

  Osoitteeseen varaa.hetivalmis.fi on luotu kuluttajille suunnattu moduulityökalu, missä on mahdollista räätälöidä mallistomme vakioratkaisuja ja jättää sitä kautta heti valmis tarjouspyyntö. Mahdollistamme tietyillä sisustus- ja varustevalinnoilla valmiiksi suunniteltujen rakennusten muokkaamisen omannäköiseksesi niin sisältä kuin ulkoakin, laadukkaan Heti Valmiin malliston mukaisesti.

  asennus_paljakka lakeresortpaljakka_ref (4)

  Heti Valmis -konseptin hyödyt asiakkaallemme..

   Valmiiksi suunniteltu

  Olemme suunnitelleet rakennusten käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat pohjaratkaisut ja kompaktien neliöiden tehokkaimman käyttötavan valmiiksi puolestasi. Tilasuunnittelun lähtökohtana ovat käytännölliset ja luovat tilaratkaisut, mistä muodostuu viihtyisä kokonaisuus. 

  Asiakkaana pääset vaikuttamaan asumisen mukavuuteen oleellisesti myös vaikuttaviin rakennuksen ulkoasuun, sisustukseen ja lisävarusteisiin juuri omaan kohteeseesi sopivaksi. (Useamman rakennuksen kohteissa muutkin muutokset esim. pohjaratkaisuun on neuvoteltavissa.)

   Nopea toimitusaika

  Vakiomallistomme ansiosta pystymme tehokkaaseen ja vakioituun tuotantotapaan, mikä mahdollistaa jopa 8 viikon toimitusajan yksittäiselle rakennukselle ja lyhentää myös isompien hankkeiden läpivientiaikaa huomattavasti.

  Heti Valmis -konseptilla pystymme toimittamaan nopeasti esim. matkailupuolen asiakkaidemme liiketoiminnassa tapahtuvaan muutaman kuukauden päähän ennakoitavaan kysynnän kasvuun isojakin majoitusratkaisujen kokonaisuuksia.

   Työmaarakentaminen minimissä

  Innovatiivisen teräsperustuksemme ja Heti Valmis -konseptin ansiosta tontilla tapahtuva ja asiakasta sitova työmaarakentaminen on minimissä. Hitaita betonivaluja ei vaadita. Routimaton, tasainen alusta ja tarvittavat liittymät riittää. Tarjoamme myös ohjeet maatöiden toteuttamiseen.

  Kun nopeallakin aikataululla toteutettavat pohjatyöt ovat tontilla valmiit, tuomme valmiit rakennukset paikalle ja asennamme ne käyttövalmiiksi jopa saman päivän aikana.

  Tällä rakentamistavalla asiakkaan on mahdollista toteuttaa myös kohteen piharakentamisen lähes valmiiksi ennen talojen toimitusta.

   Siirtokelpoisuus

  Sen lisäksi, että rakennukset toimitetaan yhtenä kappaleena kohteeseen ja lasketaan nosturilla kokonaisena paikalleen, jäykän teräspoimurakenteisen alapohjan ansiosta rakennuksen voi tarvittaessa siirtää yhtä helposti ja yhtenä kappaleena uuteen paikkaan ja uuteen käyttöön.

  Siirtokelpoistuus vähentää investoinnin riskiä, koska rakennuksista voi tarpeen tullen luopua ja myydä eteenpäin, ne voi korvata isommalla tai pienemmällä mallilla samalle paikalle tai rakennusten asemointia voi tarvittaessa muuttaa.

  Rakentamisen ei täten tarvitse olla lopullista, vaan tarpeiden muuttuessa ratkaisuja voi myös muuttaa.

   Sisäilman ja rakenteiden kannalta turvallinen rakentamistapa

  Heti Valmis -moduulitalojen rakentaminen perustusta ja vesikattoa myöten tapahtuu täysin säältä suojassa Limingan tehtaan kokoonpanolinjallamme. Teräsperustuksemme on myös täysin vettymätön, eikä siis sisällä kosteutta sitovia materiaaleja.

   Pieni hiilijalanjälki
  Teräsperustuksessa käytettävien materiaalien hiilijalanjälki on alle puolet samankokoiseen betoniperustukseen verrattuna. Lisäksi moduulitalojen valmistaminen kokoonpanolinjalla mahdollistaa materiaalien ja pakkauskokojen tehokkaamman käyttöasteen. Rakennuksen elinkaarta voi pidentää mm. siirtokelpoisuutensa ja eri käyttötarkoituksiin mukautuvuutensa ansiosta, vähentäen vanhan purkamisen ja uuden rakentamisen tarvetta ja niihin liittyviä työmaapäästöjä.
   Valmiiksi neuvoteltu rahoitus

  Olemme neuvotelleet mallistomme tuotteille rahoitusratkaisut valmiiksi sekä kuluttaja- että yritysasiakkaillemme!

  Kaupoista toimitukseen:
  Heti Valmis -rakennushankkeen eteneminen.

  asennus

  Tilaelementti vastaa

  Asiakas vastaa…

  Rakennuslupakuvista ja teknisestä suunnittelusta
  -Toimitamme asiakkaalle rakennekuvat, sähkökuvat ja LVI-kuvat rakennuslupahakemusta varten
  • Rakennusluvasta

  -Asemapiirros ja rakennusluvan hakeminen
  -Vastaavan mestarin, pääsuunnitteljan ja KVV-valvojan hankinta

  • Tuotannonsuunnittelusta ja rakennuksen valmistuksesta

  -Tuotantoaikataulu, tuotantokuvat, materiaalihankinnat, varastointi ja kuivaketju
  -Patentoitujen teknisten ratkaisujen hyödyntäminen sekä sertifioidun puurakenteisten elementtien tuotannon käynnistäminen

  • Suunnitelmien hyväksymisestä

  -Lupakuvien hyväksyminen tuotantoon: sähkökuvat, vesi-, viemäri- ja iv-kuvat, keittiö- ja kalustekuvat

  • Tuotannonaikaisesta yhteydenpidosta

  -Tuotantovaiheista ja suunnitelmien hyväksymisistä kontaktointi
  -Betonittoman maanrakentamisen ja routaeristyksen ohjeistus
  -Asennustontin katselmus asiakkaan kanssa
  -Toimituksen tarkemman aikataulun sopiminen

  • Maatöistä

  -Vesi- ja viemäriliittymien hankinta
  -Sähköliittymän hankinta
  -Maanvaihto, salaojitus, ulkjopuolinen routaeristys ja asennuseristeiden asennus
  -Työmaan raivaus ja asennusolosuhteiden valmistelu

  • Toimituksesta ja asennuksesta

  -Kuljetuksen ja noston tilaaminen, sopiminen, pakkaus, sääsuojaus ja kuljetus
  -Rakennuksen kohdistus ja lasku sekä viemäriliitännän pintakytkentä, sokkelilevyjen, vesikourujen ym. viimeistely

  • Työmaakytkennöistä

  -Vesi- ja sähköliittymien työmaakytkennän tilaaminen paikalliselta vesilaitokselta ja sähköverkkoyhtiöltä

  • Rakennuksen luovutuksesta

  -Luovutustarkistus
  -Talokansion ja avainten luovutus asiakkaalle
  -Rakennus on luovutettaessa Heti Valmis käyttöön.

  Ota yhteyttä.

  Onko sinulla kysyttävää rakentamiskonseptistamme? 

  Voit myös lähettää meille viestin oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.