Heti Valmis -mallisto.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Kattavasta moduulitalojen mallistostamme löydät sopivan Heti Valmis -moduulin moneen tarpeeseen, kaipasitpa sitten modernia ja vaivatonta majoituskapasiteettia lomakylään tai muun liiketoiminnan tueksi, omaa heti valmista loma-asuntoa, tai vaikkapa erillisrakennusta etätöihin ja vieraiden käyttöön.

  Mallistossamme myös vakituiseen asumiseen suunnitellut Minikodit!

  Tutustu mallistoon ja ota yhteyttä! 

  Voit siirtyä tästä suoraan varaa.hetivalmis.fi -moduulityökaluumme. 
  Täällä pääset tekemään valinnat laadukkaista asiantuntijoidemme huolella valitsemista sisustusmateriaalien ja varusteiden vaihtoehdoista ja suunnittelemaan omannäköisesi
  Heti Valmis -moduulin suoraan tarjouspyynnöksi! Nopeasti ja vaivattomasti.

  Voit myös tutustua alla olevaan mallistoomme tarkemmin jokaisen moduulin omalla tuotesivulla, missä voit jättää meille viestin ja yhteydenottopyynnön.

  Lomakodit

  Heti Valmis -lomakodit tuodaan täysin valmiina tontillesi. 
  Modernit moduulitalot loma-asumiseen vaivattomasti ja heti valmiina käyttöön.

  Kuluttaja! Voit tutustua lomakotimallistoomme asiantuntijoidemme huolella valitsemiin laadukkaisiin ja viihtyisiin sisustusmateriaali- ja varustevalintoihin varaa.hetivalmis -moduulityökalullamme ja lähettää valintojen kanssa lomakodista heti valmiin tarjouspyynnön!

  Minikodit

  Yksiön, kaksion ja kolmion kokoiset minitalot vakituiseen asumiseen! 
  Minikotikonseptillamme isommat kohteet sekä nykyaikaiset minikodit yksityisille täysin valmiina – tuottavasti, nopeasti ja vaivattomasti!

  Kuluttaja! Voit tutustua minikotimallistoomme asiantuntijoidemme huolella valitsemiin laadukkaisiin ja viihtyisiin sisustusmateriaali- ja varustevalintoihin varaa.hetivalmis -moduulityökalullamme ja lähettää valintojen kanssa minikodista heti valmiin tarjouspyynnön!

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -moduuleistamme ja mietit loma-asuntoa tai lisämajoitustilojen rakennuttamista? 

  Oletko kiinnostunut rakennuttamaan yksiön, kaksion tai kolmion kokoisia koteja?

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.