Heti Valmis 14 – lomakoti moduulina.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Vierashuone vailla vertaa.

  Pieni ja sympaattinen Heti Valmis 14 sopii erinomaisesti vaikkapa erillisrakennukseksi takapihalle etätyötilaksi ja vieraiden käyttöön. Tai vaikka sukulaisten ja ystävien lisämajoitustilaksi mökille! Sisustamalla kerros- tai parvisängyin majoittumaan mahtuu mukavasti 2-4 henkilöä. Vaihtoehtoisesti parisänky jättää tilaa lisätä intiimiin majoitukseen vähän enemmän luksusta.

  Korkeat ikkunat tuovat luonnonvaloa ja aina yksilöllistä maisemaa sisään tupaan. Katetulla terassilla pääset vapaasti nauttimaan myös ulkoilmasta – ja todeta majoittuvasi vierashuoneessa vailla vertaa.

  Heti Valmis 14 -lomakodeista saa myös vaivattomasti modernia majoituskapasiteettia lomakyliin ja leirintäalueille. Kompakteimman moduulimökkimme asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä sähköliittymän lämmitykseen ja muihin moderneihin mukavuuksiin. 

  Heti Valmis 14 hinta:

  moduuli: alk. 22 100 € sis. alv, suunnittelu- ja asennuskulut
  Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä. Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyyntöön oman moduulisi valinnaisilla varusteilla ja materiaaleilla!

  Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!

  Heti Valmis -moduulin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle alapohjaperustukselle rakennettu ja
  kokonaisena rakentamispaikalle toimitettava laadukas moduulirakennus
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat (asemapiirros ei sisälly)
  -asennus (rakennus, liitännät, terassiporras, vesikourut, sokkelilevyt)
  -rakennuksen ja sen laitteiden huolto- ja käyttöohjeet
  -vakiot sisustusmateriaalit (kuuluu alkaen-hintaan)

  Heti Valmis -moduulit on suunniteltu vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -moduuleistamme? 

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.