Heti Valmis 21 – lomakoti moduulina.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Kompaktia kotoilua.

  Intiimi ja kodikas Heti Valmis 21 on kuin tehty pienen perheen kotimaan matkailuun tuttuihin maisemiin. Tässä lomakodissa majoittaa mukavasti myös ystävät ja sukulaiset lomien ja viikonloppujen aikana täyden varustelun vierashuoneena tai vaikka vuokralla.  Oma pesuhuone ja keittiö lisäävät mukavuutta, käytännöllisyyttä ja kiireettömyyttä vierailuun ja oman loman rytmissä pysymiseen. 

  Korkeat ikkunat tuovat luonnonvaloa ja lähimaisemaa sisään tupaan. Ulkoilevalle ja yhdessä viihtyvälle pariskunnalle tai pienelle perheelle Heti Valmis 21 on moderni vaihtoehto omaksi lomamökiksi! Kotoisasta moduulirakennuksesta löytyy kaikki tarvittava kompaktissa paketissa viihtyisään ympärisöön!

  Tapahtumien ja elämysten läheisyydessä moderniin ja käytännölliseen lomakotiin majoittuu pidemmäksikin aikaa kuin vain läpikulkumatkalle. Peseytyminen, kokkaus, illanvietto ja yöpyminen parhaassa seurueessa onnistuu lomareissuilla vuoden ympäri. Pohjaratkaisuun on mahdollista tehdä keittiön siirto nurkkauksen ulkoseinälle ja liukuovisisäänkäynti pesuhuoneeseen.

  Kooltaan ja varustukseltaan Heti Valmis 21 -moduulimökki sopii erinomaisesti ja vaivattomasti ympärivuotiseen majoitusvuokraukseen sijoituksena, leirintäalueelle, lomakylään tai muun liiketoiminnan tueksi. Moduulirakennuksen asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä varustelun vaatimat käyttövesi-, viemäri- ja sähköliittymät halutuille majoituksen mukavuuksille.

  Heti Valmis 21 hinta:

  -moduuli: 39 417 €
  -vakiovarusteltuna*: alk. 50 127 € (K+PH/WC) sis. alv, suunnittelu ja asennus

  Pyydä tarjous sopivalla varustelulla!

  Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön tai viestin oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä.


  Haluatko kohteeseesi tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjouksissa määräalennus!

  Heti Valmis -lomakodin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle teräsperustukselle ja modernilla kokoonpanolinjalla täysin valmiiksi rakennettu laadukas moduulirakennus
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat 
  (asemapiirros ei sisälly)
  -maanrakennuksen ja routasuojauksen ohjeet
  -vakiot sisustusvalinnat (räätälöitävissä moduulityökalulla)
  -kuljetus ja asennus (rakennus, viemäriliitäntä, vesikourut, sokkelilevyt yms.)
  -talokansio (tuotannon dokumentit, rakennuksen ja kodinkoneiden huolto- ja käyttöohjeet yms.)

  Heti Valmis -lomakotimallisto on suunniteltu ympärivuotiseen vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

  *) HV21 (k+ph/wc) vakiovarustelu:

  -Ulkoverhous 145 mm musta välimaalattu vaakakuusipaneeli, musta peltikatto, mustat ikkunat ja ovi
  -Päätyterassin holvi 120 mm vaakakuusipaneeli, terassi ja porras kestopuu
  -Sisäverhoilu 120 mm vaalea kuusipaneeli, puukuvioitu laminaattilattia
  -Lämmitysmuoto sähköpatteri
  -Painovoimainen ilmanvaihto poistopuhaltimella

  Keittiö: jääkaappi, 2-levyinen liesitaso, liesituuletin, mikrovaraus, materiaalivalinnat, keittiön vakioväri valkoinen
  Pesuhuone: lattialämmitys, 10x10cm lattialaatta, 60×15/20cm leveä märkätilan sisustuslevy, katossa 120 mm valkoinen kuusipaneeli

  Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyynnön valinnaisilla varusteilla, (kuten saunalla) ja eri pintamateriaaleilla!

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -lomakodeistamme? Haluatko lisätietoja rahoituksesta? Suunnitteletko useamman rakennuksen kohdetta?

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.