Heti Valmis 21 – lomakoti moduulina.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Kompaktia kotoilua.

  Intiimi ja kodikas Heti Valmis 21 on kuin tehty asuttavaksi kotipihaan tai mökkirantaan. Tässä lomakodissa majoittuu mukavasti ystävät ja sukulaiset lomien ja viikonloppujen aikana. Sopivilla sänkyvalinnoilla majoittaa kätevästi 2-4 hengen perheen tai seurueen. Oma pesuhuone ja keittiö lisäävät mukavuutta, käytännöllisyyttä ja kiireettömyyttä vierailuun ja oman loman rytmissä pysymiseen. 

  Korkeat ikkunat tuovat luonnonvaloa ja aina yksilöllistä maisemaa sisään tupaan. Ulkoilevalle ja läheisesti yhdessä viihtyvälle pariskunnalle tai pienelle perheelle Heti Valmis 21 on myös moderni vaihtoehto omaksi lomamökiksi! Kotoisasta moduulirakennuksesta löytyy kaikki tarvittava kompaktissa paketissa!

  Tapahtumien ja harrastusten läheisyydessä edulliseen, moderniin ja käytännölliseen lomakotiin majoittuu pidemmäksikin aikaa kuin vain läpikulkumatkalle. Peseytyminen, kokkaus, illanvietto ja yöpyminen parhaassa seurassa onnistuu lomareissuilla vuoden ympäri.

  Tilaltaan ja varustukseltaan Heti Valmis 21 -moduulimökki sopii myös erinomaisesti ympärivuotiseen majoitusvuokraukseen leirintäalueelle tai lomakylään. Moduulirakennuksen asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä varustelun vaatimat liittymät halutuille majoituksen mukavuuksille.

  Heti Valmis 21 hinta:

  moduuli: 33 700 €
  varusteltuna alk. 43 900 € (K+PH) sis. alv, suunnittelu ja asennus.

  Pyydä tarjous sopivalla varustelulla!
  Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä. Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyyntöön oman moduulisi valinnaisilla varusteilla ja materiaaleilla!

  Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!

  Heti Valmis -moduulin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle alapohjaperustukselle rakennettu ja
  kokonaisena rakentamispaikalle toimitettava laadukas moduulirakennus
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat (asemapiirros ei sisälly)
  -asennus (rakennus, liitännät, terassiporras, vesikourut, sokkelilevyt)
  -rakennuksen ja sen laitteiden huolto- ja käyttöohjeet
  -vakiot sisustusmateriaalit (kuuluu alkaen-hintaan)

  Heti Valmis -moduulit on suunniteltu vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -moduuleistamme? 

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.