Heti Valmis 27 – lomakoti moduulina.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Koko perheen lomakoti.

  Heti Valmis 27 sopii kooltaan ja varustelultaan erinomaisesti koko perheen vapaa-ajan asunnoksi lomaelämysten lähelle! Oma keittiö, pesuhuone ja tarvittaessa myös sauna täyttävät kaikki käytännön tarpeet loma-asumiseen, lepäämiseen ja ennen kaikkea asukkaiden viihtymiseen.

  Suuret ikkunat katetun terassin suuntaan ja toiselle sivulle tuovat sisään lähimaiseman lisäksi runsaasti myös luonnonvaloa. 

  Majoittujien monipuolisten tarpeiden mukaan moduulissa on vakiona myös sauna! Saunallisessa mallissa keittiön paikka on nurkkauksen sijasta pitkällä seinällä, tuoden vähän eri tunnelmaa tupakeittiönä. Saunan tarpeen sijasta tupaan lisätilaa haluttaessa keittiö siirtyy käytännölliseen keittönurkkaukseen. 

  Tilaltaan ja varustukseltaan Heti Valmis 27 -lomakodit sopivat erinomaisesti kotimaan majoitusvuokraukseen ympäri vuoden. 
  Moduulirakennuksen asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä varustelun vaatimat liittymät halutuille majoituksen mukavuuksille. Lomakeskuksen elämysten läheisyydessä moderniin lomakotiin majoittuu pidemmäksikin aikaa kuin vain läpikulkumatkalle. Ruoanlaitto, illanvietto, saunominen ja yöpyminen omalla porukalla onnistuu pidemmilläkin lomareissuilla viihtyisissä puitteissa vuoden ympäri!

  Heti Valmis 27 hinta:

  -moduuli: 43 365 €
  -varusteltuna* alk. 54 075 € (K+PH) sis. alv, suunnittelu ja asennus.

  Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä.

  Haluatko kohteeseesi tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjouksissa määräalennus!

  Heti Valmis -lomakodin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle teräsperustukselle ja modernilla kokoonpanolinjalla täysin valmiiksi rakennettu laadukas moduulirakennus
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat 
  (asemapiirros ei sisälly)
  -maanrakennuksen ja routasuojauksen ohjeet
  -vakiot sisustusvalinnat (räätälöitävissä moduulityökalulla)
  -kuljetus ja asennus (rakennus, viemäriliitäntä, vesikourut, sokkelilevyt yms.)
  -talokansio (tuotannon dokumentit, rakennuksen ja kodinkoneiden huolto- ja käyttöohjeet yms.)

  Heti Valmis –lomakotimallisto on suunniteltu ympärivuotiseen vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.


  *) HV27 (k+ph/wc) vakiovarustelu:

  -Ulkoverhous 145 mm musta välimaalattu vaakakuusipaneeli, musta peltikatto, mustat ikkunat ja ovi
  -Päätyterassin holvi 120 mm vaakakuusipaneeli, terassi ja porras kestopuu
  -Sisäverhoilu 120 mm vaalea kuusipaneeli, puukuvioitu laminaattilattia
  -Lämmitysmuoto sähköpatteri
  -Painovoimainen ilmanvaihto poistopuhaltimella

  Pesuhuone: lattialämmitys, 10x10cm lattialaatta, 60×15/20cm leveä märkätilan sisustuslevy, katossa 120 mm valkoinen kuusipaneeli
  Keittiö: jääkaappi, 2-levyinen liesitaso, liesituuletin, mikrovaraus, materiaalivalinnat, keittiön vakioväri valkoinen

  Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyynnön valinnaisilla varusteilla, (kuten saunalla tai isommalla keittiöllä) ja eri pintamateriaaleilla!

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -lomakodeistamme? Haluatko lisätietoja rahoituksesta? Suunnitteletko useamman rakennuksen kohdetta?

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.