Heti Valmis 27 – lomakoti moduulina.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Koko perheen lomakoti.

  Heti Valmis 27 sopii erinomaisesti koko perheen vapaa-ajan asunnoksi lomaharrastusten tai sukulaisten lähelle! Oma keittiö, pesuhuone ja tarvittaessa myös sauna täyttävät kaikki käytännön tarpeet loma-asumiseen ja ennen kaikkea majoittujien viihtymiseen.

  Suuret ikkunat avaavat kauniit maisemat lomakodin katetun terassin suuntaan ja julkisivulle, tuoden sisään runsaasti myös luonnonvaloa. 

  Majoittujien monipuolisten tarpeiden mukaan moduulissa on vakiona myös sauna! Saunallisessa mallissa keittiön paikka on nurkkauksen sijasta pitkällä seinällä, tuoden vähän eri tunnelmaa tupakeittiömäisellä ratkaisullaan. Saunan tarpeen sijasta tupaan lisätilaa haluttaessa keittiö siirtyy käytännölliseen keittönurkkaukseen. 

  Tilaltaan ja varustukseltaan Heti Valmis 27 -lomakodit sopivat erinomaisesti myös majoitusvuokraukseen lomakyliin ympäri vuoden. Moduulirakennuksen asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä varustelun vaatimat liittymät halutuille majoituksen mukavuuksille. Lomakeskuksen harrastusten läheisyydessä moderniin lomakotiin majoittuu pidemmäksikin aikaa kuin vain läpikulkumatkalle. Ruoanlaitto, illanvietto, saunominen ja yöpyminen omalla porukalla onnistuu pidemmilläkin lomareissuilla moderneissa puitteissa vuoden jokaisena päivänä!

  Heti Valmis 27 hinta:

  moduuli: 41 300 €
  varusteltuna alk. 51 500 € (K+PH) sis. alv, suunnittelu ja asennus.

  Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä. Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyyntöön oman moduulisi valinnaisilla varusteilla ja materiaaleilla!

  Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!

  Heti Valmis -moduulin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle alapohjaperustukselle rakennettu ja
  kokonaisena rakentamispaikalle toimitettava laadukas moduulirakennus
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat (asemapiirros ei sisälly)
  -asennus (rakennus, liitännät, terassiporras, vesikourut, sokkelilevyt)
  -rakennuksen ja sen laitteiden huolto- ja käyttöohjeet
  -vakiot sisustusmateriaalit (kuuluu alkaen-hintaan)

  Heti Valmis -moduulit on suunniteltu vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -moduuleistamme? 

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.