Heti Valmis 31  – lomakoti moduulina .

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Rentoa viihtymistä jokaiselle.

  Omaa tilaa, omaa rauhaa, oma sauna. Heti Valmis 31 -lomakodissa on kaikki mitä tarvitset rentouttavaan mökkielämään, vapaa-aikaan tai jopa lomakausien vakituiseen asumiseen. 

  Tähän ympäri vuoden asuttavaan lomakotiin saa myös katetun, valoisan terassin. Olohuoneen tila saadaankin kuin tuplattua terassin ja julkisivun upeiden, korkeiden ikkunoiden ansiosta. Makuualkovi tuo tarvittaessa yksityisyyttä ja rauhaa, kun loput perheestä majoittuu mukavasti esimerkiksi tuvassa vuodesohvalla.

  Lomakodin takaseinällä ja makuuhuoneessa on myös näkyvää avaavat ikkunat. Itse ruokapöydän äärestä luontonäkymä on kaikille taattu. Mökkilöylyjen jälkeen istahtaminen terassille kruunaa päivän kuin päivän, niin lomalla kuin arkenakin. Selkeä tilaratkaisu on käytännöllinen ja tarjoaa omaa tilaa rennolle ajanvietteelle, yhdessä tai erillään esimerkiksi kokatessa, alkovissa valon alla kirjaa lukien, tuvassa suoratoistoja katsellen tai terassilla 24/7 luontonäkymää sisään hengittäen.

  Saunallinen lomakoti on hyvin varusteltu, viihtyisä ja moderni ratkaisu myös majoitusvuokraukseen lomakyliin jokaisena vuodenaikana. 
  Moduulirakennuksen asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä varustelun vaatimat liittymät halutuille majoituksen mukavuuksille.

  Tila muuntautuu omien tai lomakylän tarpeiden mukaan myös saunattomaksi, lisäten esimerkiksi säilytystilaa harrastusvälineille tai vaikka lastenvaunuille lomakeskuksen monipuolisten reittien ja harrastusmahdollisuuksien lähellä tapahtuvaan majoittumiseen. 

  Heti Valmis 31 hinta:

  moduuli: 47 900 €
  varusteltuna alk. 58 100 € (K+PH) sis. alv, suunnittelu ja asennus. Huom! terassi ei sisälly hintaan.
  Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä. Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyyntöön oman moduulisi valinnaisilla varusteilla ja materiaaleilla!

  Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!

  Heti Valmis -moduulin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle alapohjaperustukselle rakennettu ja
  kokonaisena rakentamispaikalle toimitettava laadukas moduulirakennus
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat (asemapiirros ei sisälly)
  -asennus (rakennus, liitännät, lumiesteet, terassiporras, vesikourut, sokkelilevyt)
  -rakennuksen ja sen laitteiden huolto- ja käyttöohjeet
  -vakiot sisustusmateriaalit (kuuluu alkaen-hintaan)

  Heti Valmis -moduulit on suunniteltu vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -lomakodeistamme? 

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.