Heti Valmis 31  – lomakoti moduulina .

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Rentoa viihtymistä jokaiselle.

  Omaa tilaa, omaa rauhaa, oma sauna. Heti Valmis 31 -lomakodissa on kaikki tarvittava rentouttavaan mökkielämään, viikonloppumatkailuun tai jopa lomakausien vakituiseen asumiseen. 

  Tämän ympärivuotisen lomakodin tupakeittiön tila saadaan tunnelmaltaan kuin tuplattua julkisivun korkeiden luonnonvaloa ja lähimaisemaa sisään tuovien ikkunoiden ansiosta. Takaseinällä ja makuualkovissa on myös luonnonvaloa kutsuvat leveät ikkunat avaruutta luomassa. Tilava alkovi/makuuhuone tuokin tarvittaessa yksityisyyttä ja rauhaa niin rentoutumiseen kuin yöpymiseen muun seurueen kanssa – lisävuodepaikkoja tuvan puolelle saa käytännöllisesti esim. vuodesohvan avulla tai saunattomassa mallissa toiseen alkoviin.

  Selkeä tilaratkaisu on käytännöllinen ja kompakti, tarjoten riittävästi omaa tilaa rennolle ajanvietteelle, yhdessä tai erillään esimerkiksi kokatessa, alkovissa valon alla kirjaa lukiessa tai suoratoistoja katsellessa, tuvassa seurustellessa ja illastaessa tai löylyjen ja virkistävän ulkoilman väliä edestakaisin kulkiessa.

  Saunallinen lomakoti on hyvin varusteltu, viihtyisä ja moderni ratkaisu myös majoitusvuokraukseen ja lomakeskuksiin jokaisena vuodenaikana. Valmiin rakennuksen asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä varustelun vaatimat vesi-, viemäri- ja sähköliittymät halutuille majoituksen mukavuuksille.

  Tila muuntautuu  majoittajan muun tarjonnan mukaan esim. saunattomaksi, lisäten esimerkiksi säilytystilaa harrastusvälineille tai vaikka lastenvaunuille elämysten, tapahtumien ja harrastusmahdollisuuksien lähellä tapahtuvaan majoittumiseen. 

  Heti Valmis 31 hinta:

  -moduuli: 50 295 €
  -varusteltuna* alk. 61 005 € (K+PH) sis. alv, suunnittelu ja asennus. Huom! havainnekuvan terassi ei sisälly hintaan.

  Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä.

  Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!

  Heti Valmis -lomakodin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle teräsperustukselle ja modernilla kokoonpanolinjalla täysin valmiiksi rakennettu laadukas moduulirakennus
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat 
  (asemapiirros ei sisälly)
  -maanrakennuksen ja routasuojauksen ohjeet
  -vakiot sisustusvalinnat (räätälöitävissä moduulityökalulla)
  -kuljetus ja asennus (rakennus, viemäriliitäntä, vesikourut, sokkelilevyt yms.)
  -talokansio (tuotannon dokumentit, rakennuksen ja kodinkoneiden huolto- ja käyttöohjeet yms.)

  Heti Valmis -lomakotimallistoon suunniteltu ympärivuotiseen vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

   

  *) HV31 (k+ph/wc) vakiovarustelu:

  -Ulkoverhous 145 mm tummanharmaa välimaalattu vaakakuusipaneeli, musta peltikatto, mustat ikkunat ja ovi
  -Sisäverhoilu 120 mm vaalea kuusipaneeli, puukuvioitu laminaattilattia
  -Lämmitysmuoto sähköpatteri
  -Painovoimainen ilmanvaihto poistopuhaltimella

  Keittiö: jääkaappi, 2-levyinen liesitaso, liesituuletin, uunivaraus, mikrovaraus, materiaalivalinnat, keittiön vakioväri valkoinen
  Pesuhuone: lattialämmitys, 10x10cm lattialaatta, 60×15/20cm leveä märkätilan sisustuslevy, katossa 120 mm valkoinen kuusipaneeli

  Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyynnön valinnaisilla varusteilla, (kuten saunalla tai isommalla keittiöllä) ja eri pintamateriaaleilla!

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -lomakodeistamme? Haluatko lisätietoja rahoituksesta? Suunnitteletko useamman rakennuksen kohdetta?

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.