Heti Valmis 44  – lomakoti moduulina.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Toimiva lomakoti toisaalla.

  Heti Valmis 44 on kuin kotisi poissa kotoa. Tuvassa on runsaasti neliöitä ja tilan tuntua yhteiseen oleskeluun ruokailun ja muun ajanvietteen merkeissä. Korkeat ikkunat tuvan leveydeltä luonnonvaloa ja lähimaisemaa sisään tupaan. Tähän tilavaan lomakotiin on valittavissa iso, erillinen makuuhuone, minne mahtuu tarvittaessa mukavasti myös vaikka etätyönurkkaus. Tarpeen mukaan lomakoti on saatavilla myös kahdella pienemmällä makuuhuoneella! 

  Pohjaa voi makuuhuoneiden lisäksi muokata myös esimerkiksi saunattomaksi, mikä puolestaan siirtää myös keittiön omaan nurkkaukseensa vapauttaen tupaan entistä enemmän oleskelutilaa! Heti Valmis 44 on joka perheen omiin tarpeisiin sopiva ja toimiva kakkoskoti toisaalla. Tilaa ja tiloja lomakodista löytyy jokaiselle mukavaan oleskeluun yksin tai yhdessä erillään.

  Koko perheen loman tukikohtana Heti Valmis 44 sisältää kaiken tarvittavan vapaa-ajan asumiseen pitkissäkin jaksoissa. Majoitustoimintaan tämä isompi lomakoti sopii erinomaisesti selkeisiin perhekohteisiin elämysten lähelle, missä tarvitaan tilaa yöpyjille. Moderni varustelu rentoutumiseen ja seuraavaan aktiviteettipäivään akkujen lataamiseen.  Valmiin rakennuksen asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä varustelun vaatimat vesi-, viemäri- ja sähköliittymät halutuille majoituksen mukavuuksille.

  Heti Valmis 44 hinta:

  moduuli: 73 710 €
  varusteltuna* alk. 85 155 € (K+PH) sis. alv, suunnittelu ja asennus. Huom! havainnekuvan terassi ei sisälly hintaan.

  Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä.

  Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!

  Heti Valmis -lomakodin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle teräsperustukselle ja modernilla kokoonpanolinjalla täysin valmiiksi rakennettu laadukas moduulirakennus
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat 
  (asemapiirros ei sisälly)
  -maanrakennuksen ja routasuojauksen ohjeet
  -vakiot sisustusvalinnat (räätälöitävissä moduulityökalulla)
  -kuljetus ja asennus (rakennus, viemäriliitäntä, vesikourut, sokkelilevyt yms.)
  -talokansio (tuotannon dokumentit, rakennuksen ja kodinkoneiden huolto- ja käyttöohjeet yms.)

  Heti Valmis –lomakotimallistoon suunniteltu ympärivuotiseen vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

  *) HV44 (k+ph/wc) vakiovarustelu:

  -Ulkoverhous 145 mm tummanharmaa välimaalattu vaakakuusipaneeli, musta peltikatto, mustat ikkunat ja ovi
  -Sisäverhoilu 120 mm vaalea kuusipaneeli, puukuvioitu laminaattilattia
  -Lämmitysmuoto sähköpatteri
  -Painovoimainen ilmanvaihto poistopuhaltimella

  Pesuhuone: lattialämmitys, 10x10cm lattialaatta, 60×15/20cm leveä märkätilan sisustuslevy, katossa 120 mm valkoinen kuusipaneeli
  Lomakotikeittiö2300: jääkaappi, 2-levyinen liesitaso, liesituuletin, 600 mm kaappi, mikrovaraus, materiaalivalinnat, keittiön vakioväri valkoinen

  Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyynnön valinnaisilla varusteilla ja pintamateriaaleilla!

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -lomakodeistamme? Haluatko lisätietoja rahoituksesta? Suunnitteletko useamman rakennuksen kohdetta?

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.