Heti Valmis 44  – lomakoti moduulina .

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Toimiva koti toisaalla.

  Heti Valmis 44 on kuin kotisi poissa kotoa. Tässä tilavassa lomakodissa on myös suuri, erillinen makuuhuone, minne mahtuu tarvittaessa mukavasti myös etätyönurkkaus. Tuvassa on lisäksi mukavasti neliöitä yhteiseen oleskeluun ruokailun ja muun ajanvietteen merkeissä. Valinnaisesti käytännöllisen keittiönurkkauksen tai tilavan saunan ja tupakeittiön myötä voit olla lomalla kuin kotonasi; Heti Valmis -moduuli on joka perheen omiin tarpeisiin sopiva kakkoskoti juuri teille tärkeissä maisemissa.

  Suuret ikkunat julkisivulla luovat tilan tuntua ja yhdistävät tuvan ja lomamaiseman yhteen. Tila tarjoaa kaikille asukkaille mahdollisuuden siihen kullekin mieluisimpaan mökkirentoutumiseen, yhdessä tai erillään  esimerkiksi kokaten, makuuhuoneessa suoratoistoja katsellen, tuvan valossa kirjaa lukien sekä saunan jälkeen ulkona virvokkeita nauttien.

  Koko perheen tukikohtana mökkitontilla Heti Valmis 44 sisältää kaiken tarvittavan vapaa-ajan asumiseen pitkissäkin jaksoissa. Majoitustoimintaan isompi moduulirakennus sopii erinomaisesti selkeisiin perhekohteisiin, missä tarvitaan tilaa yöpyjille ja hyvä, moderni varustelu rentoutumiseen ja seuraavaan aktiviteettipäivään akkujen lataamiseen.

  Heti Valmis 44 hinta:

  moduuli: 70 200 €
  varusteltuna alk. 81 100 € (K+PH) sis. alv, suunnittelu ja asennus. Huom! terassi ei sisälly hintaan.
  Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä. Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyyntöön oman moduulisi valinnaisilla varusteilla ja materiaaleilla!

  Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!

  Heti Valmis -moduulin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle alapohjaperustukselle rakennettu ja
  kokonaisena rakentamispaikalle toimitettava laadukas moduulirakennus
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat (asemapiirros ei sisälly)
  -asennus (rakennus, liitännät, terassiporras, vesikourut, sokkelilevyt)
  -rakennuksen ja sen laitteiden huolto- ja käyttöohjeet
  -vakiot sisustusmateriaalit (kuuluu alkaen-hintaan)

  Heti Valmis -moduulit on suunniteltu vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

  Pyydä tarjous.

  Kiinnostuitko Heti Valmis -lomakodeistamme? 

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.