Heti Valmis 50P -lomakoti moduulina.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

Loma-asunto parvella koko perheelle.

Heti Valmis 50P on tilavan nukkumaparvensa ansiosta korkeampi, näyttävämpi ja tilavampi loma-asunto.  Katettu terassi, tilava keittiö entistä korkeammassa valoisassa tuvassa, pesuhuone, sauna ja erillinen makuuhuone parven alapuolella tarjoavat puitteet pitkään, rentouttavaan lomailuun. Ja tilaa on koko perheelle.

Suuret ikkunat avaavat näkymän lomakodin katetun terassin suuntaan ja toiselle seinustalle, tuoden sisään runsaasti myös luonnonvaloa ja avaraan tupaan. Myös makuuhuoneeseen on oma ikkunansa. Parvella nukkujilla on yksityisyyttä, mutta puheyhteys parvelle säilyy ja korkealta avautuu myös näkymä terassin suuntaan. Erillinen sisäänkäynti talon sivulta puolestaan mahdollistaa terassin pyhittämisen pelkkään rentoutumiseen ja maisemista nautiskeluun.

Näyttävä lomakotimalli mukavalla 43 neliön huoneistoalallaan (sis. 8,3 m² makuuhuone, jossa parven vuoksi huonekorkeus 220cm) ja 10 m² makuuparvella sisältää vakiona myös keittiön, pesuhuoneen ja saunan. Jos teillä ei ole sisäsaunalle tarvetta, kysy myyjältämme mahdollisuudesta muuttaa tila esim. vaatehuoneeksi!

Lisämajoitusneliöillä varustettu lomakotimalli toimii hyvin esimerkiksi lomakeskuksessa, missä tuvan lämpö nousee rentouttamaan parven asukkaita pitkän ulkoilupäivän päätteeksi. Ruoanlaitto, illanvietto, saunominen ja yöpyminen omalla porukalla onnistuu pidemmilläkin lomareissuilla moderneissa puitteissa vuoden jokaisena päivänä! Tämänkin yhtenä moduulirakennuksena toimitettavan lomakodin asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä modernin asumisen mahdollistavat kunnallisliittymät.

Heti Valmis 50P hinta:
alk. 99 700 € (K+PH+S) sis. alv, suunnittelu ja asennus. Huom! parvi, keittiö, pesuhuone, sauna vakiona.

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisilla lomakkeilla, niin otamme yhteyttä tai teemme Sinulle tarjouksen perustoimituksesta ja valinnaisista varusteista.

Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus.

Pohjaratkaisuun on mahdollista tehdä muutoksia mm. kätisyyden suhteen.

Heti Valmis -moduulin kauppaan kuuluu:
-innovatiiviselle alapohjaperustukselle rakennettu ja
kokonaisena rakentamispaikalle toimitettava laadukas moduulirakennus
-rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat (asemapiirros ei sisälly)
-asennus (rakennus, liitännät, terassiporras, vesikourut, sokkelilevyt)
-rakennuksen ja sen laitteiden huolto- ja käyttöohjeet
-vakiot sisustusmateriaalit (kuuluu alkaen-hintaan)

Heti Valmis -moduulit on suunniteltu vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

Pyydä tarjous.

Kiinnostuitko Heti Valmis -lomakodeistamme? 

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.