Heti Valmis 50 -lomakoti moduulina.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

Kaksion kokoinen kakkoskoti.

Heti Valmis 50 on kaiken pitkäaikaiseenkin vapaa-ajan asumiseen sisältävä loma-asunto.  Katettu terassi, tilava keittiö valoisassa tuvassa, pesuhuone, sauna ja erillinen makuuhuone tarjoavat puitteet asumiseen juuri niin kuin kotonakin. Ja tilaa on koko perheelle.

Suuret ikkunat avaavat näkymän lomakodin katetun terassin suuntaan ja toiselle seinustalle, tuoden sisään runsaasti myös luonnonvaloa ja avaruutta. Myös makuuhuoneeseen on oma ikkunansa, minkä ansiosta herääminen aamun sarasteeseen ja paikallisen säätiedotuksen tarkistaminen onnistuu luonnollisesti. Erillinen sisäänkäynti talon sivulta mahdollistaa terassin pyhittämisen pelkkään rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Suurin lomakotimallimme 43 neliön huonealallaan sisältää vakiona keittiön, pesuhuoneen ja saunan. Jos teillä ei ole sisäsaunalle tarvetta, kysy myyjältämme mahdollisuudesta muuttaa tila esim. vaatehuoneeksi!

Lisää nukkumatilaa tarvitseville on vaihtoehtona myös parvellinen malli tästä kodikkaasta loma-asunnosta! 

Kaksion kokoinen lomakotimalli toimii hyvin  esimerkiksi lomaosakkeena hyvällä varustelullaan. Lomakeskuksen aktiviteetteihin mukavan kulkumatkan päähän moderniin lomakotiin majoittuu pidemmäksikin aikaa kuin vain läpikulkumatkalle. Ruoanlaitto, illanvietto, saunominen ja yöpyminen omalla porukalla onnistuu pidemmilläkin lomareissuilla moderneissa puitteissa vuoden jokaisena päivänä! Tämänkin yhtenä moduulirakennuksena toimitettavan lomakodin asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä modernin asumisen mahdollistavat kunnallisliittymät.

Heti Valmis 50 hinta:
alk. 93 700 € (K+PH+S) sis. alv, suunnittelu ja asennus. Huom! keittiö, pesuhuone, sauna vakiona.
Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä. Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyyntöön oman moduulisi valinnaisilla varusteilla ja materiaaleilla!

Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!
Pohjaratkaisuun on mahdollista tehdä muutoksia mm. kätisyyden suhteen.

Heti Valmis -moduulin kauppaan kuuluu:
-innovatiiviselle alapohjaperustukselle rakennettu ja
kokonaisena rakentamispaikalle toimitettava laadukas moduulirakennus
-rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat (asemapiirros ei sisälly)
-asennus (rakennus, liitännät, terassiporras, vesikourut, sokkelilevyt)
-rakennuksen ja sen laitteiden huolto- ja käyttöohjeet
-vakiot sisustusmateriaalit (kuuluu alkaen-hintaan)

Heti Valmis -moduulit on suunniteltu vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

Pyydä tarjous.

Kiinnostuitko Heti Valmis -lomakodeistamme? 

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.