Heti Valmis 60 -lomakoti moduulina.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

Komea kakkoskoti kahdella makuuhuoneella.

Heti Valmis 60 on kodin kokoinen loma-asunto.  Katettu terassi, tilava olokeittiö suurilla ikkunoilla, pesuhuone, lasiseinällä erotettu viihtyisä sauna ja erilliset kaksi makuuhuonetta tarjoavat omaa tilaa kuin kotonakin. Koko perheelle.

Suuret ikkunat avaavat näkymän ja lomakodin katetun terassin suuntaan. Myös makuuhuoneissa on omat ikkunansa ja yhteys luontoon säilyy näkyvissä joka puolella lomakotia. Erillinen sisäänkäynti talon sivulta mahdollistaa leveän etuterassin pyhittämisen pelkkään rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Kolmion kokoinen lomakotimalli sopii hyvin  tukikohdaksi lomakeskukseen täydellä varustelullaan. Lomakeskuksen aktiviteetteihin mukavan kulkumatkan päähän moderniin lomakotiin majoittuu pidemmäksikin aikaa kuin vain läpikulkumatkalle. Ruoanlaitto, illanvietto, saunominen ja yöpyminen omalla porukalla onnistuu pidemmilläkin lomareissuilla moderneissa puitteissa vuoden jokaisena päivänä! Tämänkin yhtenä kappaleena toimitettavan lomakodin asentaminen vaatii vain tasaisen, routimattoman alustan sekä modernin asumisen mahdollistavat kunnallisliittymät.

Heti Valmis 60 hinta:
alk. 107 200 € (K+PH+S) sis. alv, suunnittelu ja asennus. Huom! keittiö, pesuhuone, sauna vakiona.
Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä. Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyyntöön oman moduulisi valinnaisilla varusteilla ja materiaaleilla!

Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!
Pohjaratkaisuun on mahdollista tehdä muutoksia mm. kätisyyden ja ulkovaraston sijainnin suhteen.

Heti Valmis -moduulin kauppaan kuuluu:
-innovatiiviselle alapohjaperustukselle rakennettu ja
kokonaisena rakentamispaikalle toimitettava laadukas moduulirakennus
-rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat (asemapiirros ei sisälly)
-asennus (rakennus, liitännät, terassiporras, vesikourut, sokkelilevyt)
-rakennuksen ja sen laitteiden huolto- ja käyttöohjeet
-vakiot sisustusmateriaalit (kuuluu alkaen-hintaan)

Heti Valmis -moduulit on suunniteltu vapaa-ajan asumiseen ja lyhytaikaiseen vuokrakäyttöön.

Pyydä tarjous.

Kiinnostuitko Heti Valmis -lomakodeistamme? 

Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.