Mallisto: Minikodit.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Vakituiseen asumiseen suunnitellut minikodit ovat nopea, vaivaton ja moderni vaihtoehto pieneksi omakotitaloksi, alkaen yksittäistalouksista!

  Mallistostamme löydät niin kolmion, kaksion kuin yksiönkin kokoiset asunnot!

  Tutustu mallistoon ja ota yhteyttä!

  Yksiön, kaksion ja kolmion kokoiset talot täyttävät suomalaiset rakennusmääräykset pysyvää asumista varten

  Minikotikonseptillamme usean asunnon kohteet sekä nykyaikaiset minikodit kuluttajille täysin valmiina – nopeasti ja vaivattomasti! 

  Tontilla tehtävät maatyöt ovat perinteistä rakentamista merkittävästi nopeammat ja edullisemmat, kun perustuksen teko ja rakennuksen kokoonpano siirtyy täysin tehdasolosuhteisiin ja toimitettaan kokonaisena paikalle – heti valmiina muuttoon!

  Tutustu talomalleihin ja jätä yhteystietosi tai lähetä heti valmis tarjouspyyntö varaa.hetivalmis -moduulityökalullamme!

   

  Minikodit pysyvään asumiseen

  Voit siirtyä tästä suoraan varaa.hetivalmis.fi -moduulityökaluumme. 

  Minikotimallien räätälöinti aloitetaan valitsemalla asuntoon vakituisen asumisen paketti, mikä sisältää rakennusmääräyksiin ja pysyvän asumisen mukavuuksiin valmiiksi valitut varusteet.

  Voit myös tutustua yllä olevaan mallistoomme tarkemmin jokaisen moduulin omalla tuotesivulla, missä voit jättää meille viestin ja yhteydenottopyynnön.

  Pyydä tarjous Minikodista.

  Kiinnostuitko Tilaelementin Minikodeista? 

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.