Minikoti 60Kolmion kokoinen talo.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Kompakti kolmio – moderni koti pienelle perheelle.

  Minikodit ovat nykyaikaisen asumisen  suurimpia trendejä. Kompaktissa kodissa ei hukkaneliöitä ole ja turhan tavaran omistaminen jää modernin sisustamisen myötä nykyaikaisesti minimiinsä. Yhteinen tila on viihtyisä ja kaikki tarpeellinen on helposti käden ulottuvilla. Erilliset makuuhuoneet, oma sauna hienolla lasiseinällä ja leveä katettu etuterassi vastaavat oman tilan ja arjen luksuksen tarpeisiin.  Moderni kolmio nykyaikaisesti palveluiden äärellä – tai omassa rauhassa, sinä päätät! Tilaelementin minikodit ovat innovatiivisen HetiValmis -alapohjaperustuksensa ansiosta hiilijalanjäljeltään myös ekologisia rakentaa – perustuksessa ei ole käytetty ollenkaan betonia!

  Tilankäytöltään tehokkaat minikodit ovat edullinen ja viihtyisä asumismuoto pienille talouksille. Kompaktien kotien tilasuunnittelussa lähtökohtana on käytännöllisyys ja luova tilankäyttö viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Minikoti on moderni vaihtoehto pienen perheen kodiksi.  Hyvä vaihtoehto esimerkiksi nuorille perheille – omaa rauhaa ja oman perheen elämää edullisesti ilman seinänaapureitaSisustusmateriaalien valinnoilla rakennamme asukkaille persoonallisen kodin niin sisä- kuin ulkopuoleltakin.

  Minikodin kerrosala: 60 m²
  huoneistoala: 50,0 m² 
  (+ ulkovarasto 2,1 m²)

  Minikoti 60 hinta:   132 306 € (sis. alv)

  Jätä meille yhteydenottopyyntö tai viesti oheisella lomakkeella, niin otamme yhteyttä. Voit myös käyttää oheista moduulityökalua ja räätälöidä tarjouspyyntöön oman moduulisi valinnaisilla varusteilla ja materiaaleilla!

  Haluatko tarjouksen kahdesta tai useammasta moduulista? Jätä yhteydenottopyyntö tai kerro lisää oheisen lomakkeen viestikentässä. Isompien kohteiden tarjoukseen sisältyy mm. määräalennus!

   

  Tilaelementin minikotien tuotantoa ohjaa halu tehdä rakennuttamisesta tehokkaampaa: 
  Minitalorakentamisen kumppanina autamme sijoittaja- ja rakennuttaja-asiakkaitamme vaivattomampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan. Tuottavia kumppanuuksia mahdollistavan tehdasrakentamisen edelläkävijyytemme tukijalkana on yli 10 vuoden tuotekehitys ja tuotannon patentoidut tekniset ratkaisut. 

  Toimimme kustannustehokkaasti rakentamisen Sopivimpana kumppanina myös kuluttaja-asiakkaiden kodinrakennusprojektissa! 

  Minikotikonseptimme on rakentamisen nykyaikaa.  Talojen perustustyöt tontilla ovat huomattavasti pienemmät, vaivattomammat ja edullisemmat kuin perinteisessä rakentamisessa. Minikodit rakennetaan modernilla moduulitalolinjastolla sisätiloissa alusta loppuun ja toimitetaan täysin muuttovalmiina tontillesi. 

  Pohjaratkaisuun on mahdollista tehdä muutoksia mm. kätisyyden ja ulkovaraston sijainnin suhteen.

  Tilaelementin minikodin kauppaan kuuluu:
  -innovatiiviselle alapohjaperustukselle rakennettu ja
  kokonaisena rakentamispaikalle toimitettava laadukas moduulitalo
  -rakennuksen piirustukset ja suunnitelmat (asemapiirros ei sisälly)
  -2,1 m² ulkovarasto
  -asiakkaan valitsemat sisustusmateriaalit ja verhoilu laadukkaista esivalituista vaihtoehdoista
  -kiinteinä vakiokalusteina keittiö (kaapisto ja taso, jääkaappipakastin, astianpesukone, uuni, liesi+tuuletin),  pesuhuoneessa lämminvesivaraaja ja pyykinpesukonevaraus, lattialämmitys koko asuntoon, koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla

  -asennus (rakennus, liitännät, terassiporras, vesikourut, sokkelilevyt)
  -rakennuksen ja sen laitteiden huolto- ja käyttöohjeet

  Minikotien vakituisen asumisen paketti täyttää suomalaisen lainsäädännön mukaiset rakennusmääräykset pysyvää asumista varten.

  Pyydä tarjous Minikodista.

  Kiinnostuitko Tilaelementin Minikodeista? 

  Pyydä tarjous oheisella lomakkeella, niin me otamme sinuun yhteyttä! Täytä ainakin pakolliset kentät (merkitty tähdellä). Tarjouksen tai lisätietojen pyytäminen ei sido sinua mihinkään.