Minikodit.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Mallistostamme löydät vakituiseen asumiseen suunnitellut yksiön, kaksion ja kolmion kokoiset talot!

  Modernit, kompaktit omakotitalot edullisilla asumisen kustannuksilla sopivat monenlaiselle asujalle; itsenäinen asumismuoto rauhallisella mutta keskeisellä paikalla palvelee niin opiskelijoita, liikkuvia työssäkäyviä kuin ikäihmisiäkin. 

  Uuden kolmion kokoisen talon myötä asuntojen mallistomme palvelee nyt entistä useampaa talouskokoa!

  Tilaelementin minikodit

  Minikotikonseptimme tekee aluerakentamisesta vaivattomampaa ja tuottavampaa.

  Olet sitten rakennuttaja, sijoittaja tai yksityinen asuntorakentaja, olemme pientalorakentamisen Sopivin kumppanisi.

  Tilankäytöltään tehokkaat minikodit ovat edullinen ja viihtyisä asumismuoto pienille talouksille. Kompaktien kotien tilasuunnittelussa lähtökohtana on käytännöllisyys ja luova tilankäyttö viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Minikoti on ainutlaatuinen omakotimainen asumismuoto yksiön, kaksion tai kolmion neliöissä.  Hyvä vaihtoehto niin opiskelijoille, työssäkäyville kuin ikäihmisillekin edulliseen, itsenäiseen asumiseen – omaa rauhaa ja omaa elämää ilman seinänaapureitaSisustusmateriaalien valinnoilla rakennamme asukkaille persoonallisen kodin niin sisä- kuin ulkopuoleltakin.

  Minikotikonseptimme on rakentamisen nykyaikaa.  Talojen perustustyöt tontilla ovat huomattavasti pienemmät, vaivattomammat ja edullisemmat kuin perinteisessä rakentamisessa. Minikodit rakennetaan modernilla moduulitalolinjastolla sisätiloissa alusta loppuun ja toimitetaan täysin muuttovalmiina tontillesi.

  Tutustu mm. referensseihin sekä muihin aiheisiin Kokemuksia-blogissamme!

  Tilaelementin minikotien tuotantoa ohjaa halu tehdä rakennuttamisesta tehokkaampaa: 
  Minitalorakentamisen kumppanina autamme sijoittaja- ja rakennuttaja-asiakkaitamme vaivattomampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan. Tuottavia kumppanuuksia mahdollistavan tehdasrakentamisen edelläkävijyytemme tukijalkana on yli 10 vuoden tuotekehitys ja tuotannon patentoidut tekniset ratkaisut.

   Kumppaninamme saat portaittain kasvavan määräalennuksen per asunto alkaen jo toisesta minitalosta!
  Kysy, miten konseptillamme saat sijoituksen tuottamaan jopa 6 kk:n sisällä rakentamispäätöksestä!
   Konseptimme mahdollistaa rakennuttamisen ilman mittavia maatöitä, kun hitaita betonivaluja ei tarvita: työmaarakentamisen kustannukset ovat minimissään.
   Rakennukset valmistetaan kuivissa sisätiloissa nykyaikaisella moduulitalojen tuotantolinjallamme ja toimitetaan muuttovalmiina rakentamispaikalle:
  ei elementtien kasaamista ja rakenteiden suojaamista työmaalla – asennus toimituspäivän aikana.
   Pienet ja edulliset mutta omakotimaiset asunnot keskeisellä paikalla palvelujen läheltä yhdistää eri asumismuotojen parhaita puolia:
  omakotitalon omaa pihaa ja rauhaa, rivitaloyhtiön yhteisöllisyyttä ja turvaa, kerrostaloa vastaavat edulliset neliöt muttei seinänaapureita.
   Heti Valmis -teräsperustus on home- ja allergiavapaa, se ei sisällä kosteutta sitovia materiaaleja. Tuotekehityksessä tavoitteena onkin ollut sisäilman kannalta turvallinen rakennus. 
  Ota yhteyttä.

  Heräsikö sinulla kysymyksiä yksiön, kaksion tai kolmion kokoisten kotien rakennuttamisesta? 

  Lähetä meille viesti oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.