Minikodit.

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme lisää.

  Mallistostamme löydät vakituiseen asumiseen suunnitellut yksiön, kaksion ja kolmion kokoiset talot!

  Modernit, kompaktit omakotitalot edullisilla asumisen kustannuksilla sopivat monenlaiselle asujalle; itsenäinen asumismuoto rauhallisella mutta keskeisellä paikalla palvelee niin opiskelijoita, liikkuvia työssäkäyviä kuin ikäihmisiäkin. 

  Aluerakentaminen minikotikonseptillamme on nopeaa, vaivatonta ja tuottavaa!

  Tilaelementin minikodit

  Minikotikonseptimme tekee aluerakentamisesta vaivattomampaa ja tuottavampaa.

  Hankkeen läpimenoaika ja sitoutetun pääoman kierto nopeutuvat huomattavasti. Erillistalohankkeessa päästään rakentamisen tehokkuudessa rivitalorakentamisen tasolle.

  Olet sitten rakennuttaja, sijoittaja tai yksityinen asuntorakentaja, olemme pientalorakentamisen Sopivin kumppanisi.

  Minikodit ovat erinomainen mahdollisuus myös pienille talouksille omakotimaiseen asumiseen.

  Tilankäytöltään tehokkaat minikodit ovat edullinen ja viihtyisä asumismuoto pienille talouksille. Kompaktien kotien tilasuunnittelussa lähtökohtana on käytännöllisyys ja luova tilankäyttö viihtyisäksi kokonaisuudeksi. Minikoti on ainutlaatuinen omakotimainen asumismuoto yksiön, kaksion tai kolmion neliöissä.  Hyvä vaihtoehto niin opiskelijoille, työssäkäyville kuin ikäihmisillekin edulliseen, itsenäiseen asumiseen – omaa rauhaa ja omaa pihaa ilman seinänaapureitaSisustusmateriaalien valinnoilla rakennamme asukkaille persoonallisen kodin niin sisä- kuin ulkopuoleltakin.

  Minikotikonseptimme on rakentamisen nykyaikaa.  Työmaarakentaminen ja siihen käytettävien henkilö- ja pääomaresurssien tarve vähenee konseptillamme merkittävästi. Konseptimme mahdollistavan innovatiivisen teräsperustuksen ansiosta työmaalla tapahtuvan rakentamisen tarve vähenee, kun talojen valmistus perustusta myöten siirtyy tehtaalle hallittuihin olosuhteisiin.

  Minikodit rakennetaan modernilla moduulitalolinjastolla sisätiloissa Limingan tehtaallamme perustusta ja vesikattoa myöten valmiiksi – ja toimitetaan täysin valmiina tontillesi.

  Tilaelementin minikotien tuotantoa ohjaa halu tehdä rakentamisesta tehokkaampaa: 

   Minitalorakentamisen kumppanina autamme sijoittaja- ja rakennuttaja-asiakkaitamme vaivattomampaan ja tuottavampaan liiketoimintaan. 
   Rakentamiskonseptimme tukijalkana on yli 10 vuoden tuotekehityksen tuloksena patentoitu alapohjaperustus.
   Konseptimme mahdollistaa rakennuttamisen ilman perustustöitä työmaalla. Perustus tulee talon mukana ja sisältyy jo talon hintatarjoukseen.
   Rakennukset toimitetaan täysin valmiina tontille ja asennetaan paikalleen jopa saman päivän aikana. Talotekniikan liitännät tehdään alapohjan läpi valmiiseen taloon asennusvaiheessa.
   Rakennuttajan aikasäästö työmaarakentamisessa vastaavan kokoisessa hankkeessa on konseptillamme jopa useita kuukausia. Jopa pihatyöt voi suorittaa lähes valmiiksi ennen talojen toimitusta.
   Rakennukset valmistetaan kuivissa sisätiloissa täysin valmiiksi. Konseptimme mahdollistaa rakentamisessa 100% kuivaketjun.
   Tuotannon prosesseillemme on myönnetty puurakenteisten elementtien (seinä-, alapohja-, välipohja- ja yläpohjaelementit) osalta kansalliset arviointiperusteet täyttävä FC-varmennetodistus.
   Kumppaninamme saat portaittain kasvavan määräalennuksen per asunto alkaen jo toisesta minitalosta!

  Minikotimallisto

  Yksiön, kaksion ja kolmion kokoiset talot. 

  Artikkelit

  Lue Kokemuksia-referenssimme 5/21 valmistuneesta minikotikohteesta sekä mitä etuja teräsperustuksemme tuo talonrakentamiseen ja miten rakentamisen kumppanimme siitä hyötyvät! 

   

  Ota yhteyttä.

  Heräsikö sinulla kysymyksiä yksiön, kaksion tai kolmion kokoisten kotien rakennuttamisesta? 

  Lähetä meille viesti oheisella lomakkeella, niin olemme sinuun yhteydessä.