Tietosuojaseloste

Tämä on Pohjolan Tilaelementti Oy:n henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 21.10.2019. Viimeisin muutos 18.5.2021.

Rekisterinpitäjä

Nimi: Pohjolan Tilaelementti Oy (Y-tunnus 2803251-4)
Yhteystiedot: Pohjolan Tilaelementti Oy, Voudintie 4, 90400 Oulu

Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Timo Hintsala
timo.hintsala@tilaelementti.fi

Rekisterin nimi

Pohjolan Tilaelementti Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri.

Henkilötietojen käyttötarkoitus

Tietoja kerätään, käsitellään ja käytetään Pohjolan Tilaelementti Oy:n asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenpitoon ja markkinointiin sekä asiakastiedon seurantaan ja analysointiin, joiden tarkoituksena on viestinnän kohdentaminen, yleiset markkinointitarkoitukset sekä muut palvelun parantamiseen liittyvät tarkoitukset.

Rekisterin tietosisältö

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään Pohjolan Tilaelementti Oy:n toimesta asiakkailta, jotka liittyvät rekisteriin. Rekisteröitäviä tietoja ovat:
-Yhteystiedot (Nimi, sähköposti, puhelinnumero, paikkakunta)
-Tarjouspyyntöön liittyvät tiedot (kiinnostuskohteet, rakentamisen ajankohta, käyttötarkoitus)
-Muut asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät tiedot.

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja hankitaan rekisteröidyltä itseltään täytetyn sähköisen tarjouspyyntö- tai yhteydenottolomakkeen, varaa.hetivalmis-tarjouspyyntötyökalun, sähköpostin, tekstiviestin, muun pikaviestin, sosiaalisen median kanaviemme palvelujen, tapaamisen tai käydyn puhelinkeskustelun kautta.

Tietojen vastaanottajat

Henkilötietoja voidaan luovuttaa Pohjolan Tilaelementti Oy:n toimittajille, huolitsijoille ja aliurakoitsijoille liittyen tuotteiden myyntiin, valmistukseen ja toimitukseen. Henkilötietoja voidaan luovuttaa asiakkaan luvalla Pohjolan Tilaelementti Oy:n kanssa samaan yritysryhmään kuuluville yrityksille Suomessa. 

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolisille toimijoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin ylläpidossa noudatetaan huolellisuutta ja rekisteriä ylläpidetään asiaankuuluvasti suojatussa sähköisessä tietokannassa. Rekisteriä käyttävät luottamuksellisesti ainoastaan ne myynnin ja hallinnon henkilöt, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.

Tietojen säilytysaika

Säilytämme käyttäjien henkilötietoja vain niin kauan, kuin on käyttötarkoituksen mukaisesti tarpeellista sitä tarkoitusta varten, jota ne kerättiin, tai lain salliman enimmäisajan. Henkilötietojen säilytysajan pituus siis vaihtelee tiedoista riippuen. Kirjanpitoaineistoja säilötään kirjanpitolain mukaisesti kuusi (6) vuotta. 

Rekisteröidyn yleiset oikeudet

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Muut rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus kieltää tietojensa käytön myynti- ja markkinointitarkoituksiin. Kielto tulee lähettää kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Rekisteröidyllä on myös henkilötietolakien mukaisesti oikeus virheellisen, muuttuneen tai puutteellisen tiedon korjaamiseen. 

 

 

Evästetiedot

Päivitetty 18.5.2020.
 

Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa  käyttäjän laitteelle, kun hän vierailee sivustossa. Evästeiden avulla sivustomme pystyy mm. tunnistamaan palaavan käyttäjän laitteen, parantamaan käyttökokemusta sekä mukauttamaan mainoksia mahdollisissa muissa palveluissa. 

Eväste ei sisällä käyttäjän henkilötietoja.

”Evästeiden avulla voidaan kerätä muun muassa seuraavia tietoja:

  • käyttäjän IP-osoite
  • kellonaika
  • käytetyt sivut
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut kyseiselle verkkosivulle
  • miltä palvelimelta käyttäjä on tullut verkkosivulle
  • mistä verkkotunnuksesta käyttäjä on tullut verkkosivulle.” (Lähde: kyberturvallisuuskeskus.fi)
 
Evästeet tässä sivustossa

Käytämme osoitteessa tilaelementti.fi ja sen sivustolla erilaisia evästeitä verkkosivujemme kehittämiseen, henkilökohtaisten asetustesi muistamiseen, mainonnan tehokkuuden ja sivuston käytön anonyymien tilastotietojen keräämiseen.

Osa evästeistä on teknisiä ja välttämättömiä sivuston toiminnan varmistamiseksi selaimessasi. Tällaiset väliaikaiset evästeet poisteaan sulkiessasi selaimen, eivätkä ne kerää käyttäjästä tietoa. Evästeitä on myös pysyviä, jotka jäävät selaimesi muistiin määrätyksi ajaksi ja näillä sivusto voi tunnistaa laitteesi palatessasi sivulle ja voi muistaa tekemiäsi valintoja (esim. kieli) ja parantaa käyttökokemustasi vieraillessasi sivustollamme.Käytämme osoitteessa tilaelementti.fi ja sen sivustolla erilaisia evästeitä verkkosivujemme kehittämiseen, henkilökohtaisten asetustesi muistamiseen, mainonnan tehokkuuden ja sivuston käytön anonyymien tilastotietojen keräämiseen.

Osa evästeistä on teknisiä ja välttämättömiä sivuston toiminnan varmistamiseksi selaimessasi. Tällaiset väliaikaiset evästeet poisteaan sulkiessasi selaimen, eivätkä ne kerää käyttäjästä tietoa. Evästeitä on myös pysyviä, jotka jäävät selaimesi muistiin määrätyksi ajaksi ja näillä sivusto voi tunnistaa laitteesi palatessasi sivulle ja voi muistaa tekemiäsi valintoja (esim. kieli) ja parantaa käyttökokemustasi vieraillessasi sivustollamme.

 
Kolmannen osapuolen evästeet

Käytämme kolmansien osapuolten evästeitä sivustomme käytön analysoinnissa, kävijäseurannassa, käyttökokemuksen kehittämisessä, raportoinnissa sekä mainonnan kohdentamisessa. Sivustollamme kolmansien osapuolten evästeitä käytetään Google Analyticsin, Google Adsin, Google Search Consolen, LinkedInin (Insight Tag) sekä Facebookin (Pixel) palveluiden yhteydessä.

Google Analyticsin avulla seuraamme esimerkiksi sivustomme kävijämääriä, suosituimpia sivuja, sekä sivuliikenteen tulolähdettä. Google Adsin evästeitä hyödynnetään Googlen hakukone- ja mainosverkoston mainonnan kohdistamisessa todennäköisimmin yrityksestämme ja tuotteistamme kiinnostuneelle yleisölle. Voit tutustua tarkemmin Googlen evästekäytäntöön

LinkedInin Insight Tagia hyödynnämme saadaksemme tietoa sivun käyttäjäyleisöstä sekä mainostehokkuudesta ja kohdentaaksemme viestintäämme sisällöistämme sivuillamme vierailleille ja siitä todennäköisemmin kiinnostuneelle yleisölle. Voit tutustua tarkemmin LinkedInin evästekäytäntöön.

Sivustomme sisältää myös Facebookin evästeitä. Nämä evästeet keräävät tietoja esimerkiksi käyttäjien kiinnostuksen kohteista, joiden avulla voimme kohdentaa viestintäämme sisällöistämme kiinnostuneelle yleisölle. Voit tutustua tarkemmin Facebookin evästekäytäntöön

 
Evästeiden käytön hallinta

Evästetietojen tallentaminen ja kerääminen tapahtuu palvelun käyttäjän antaman suostumuksen perusteella. Sivustollemme tullessasi voit valita, sallitko ei-välttämättömien evästeiden käytön. Joudut sivun alalaidassa ottamaan kantaa evästeiden tallentamiseen ja jos annat luvan, asentuvat Googlen Tag Managerin kautta mm. Google Analytics ja Facebook-pikseli. Voit estää evästeiden tallentamisen myös selaimen asetuksistasi tai poistaa evästetiedot vierailun jälkeen. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa sivuston tai sen osien toimivuuteen.